Juleferie 2018 | Husky Fun! (Video)

Juleferie 2018 | Husky Fun! (Video)

1. januar 2019 0 Af Tiril

Dagen i dag har vi tilbragt i den friske fjeldluft, sammen med en stor flok Huskys. Selv om jeg har tilbragt de fleste ferier i vintermånederne på vores hytte, har jeg aldrig kørt med hundeslæde. Det har vi så fået prøvet af i dag, og det var virkelig en oplevelse vi stærkt kan anbefale. Jeg har bådet taget billeder og filmet lidt, men videoen har jeg ikke nåed at redigere i endnu, så her kommer billederne fra den smukke oplevelse.

Vi får forklaret lidt generelt om hunderne inden vi går i gang.

Børnene synes det var så skønt at møde den store flok med hunde. De har på den uge vi har været væk fra vore egne hunde, kommet til at savne dem rigtig meget.

Smil familien

Vi skulle selv sætte sele på hundene. 4 hunde til hver slæde og 6 og 8 til de to der blev kørt af de to damer fra Beito Husky Tours. Børnene skulle af sikkerhedsmæssige årsager sidde i en slæde kørt af arrangørene. Derfor kørte Filippa, Fredrik og jeg med i den slæde med 6 hunde.

Så sidder vi klare i slæden og venter på at alle hunde skal blive spændt for, så vi kan komme afsted.

På med brillerne, for det blæser, og der bliver sprøjtet sne og vand op på os der sidder ned.

Det var så smukt ude på det åbne vand.

Daniel kører slæden foran os.

Når vi kom hjem igen, skulle hundene have selerne af og på plads igen.

 

Det har været en fantastisk dag og en rigtig god måde at komme over den festlige nytårsfejring. Masser af frisk fjeldluft og kvalitetstid.

/ Tiril

Dette indlæg er ikke sponseret og skal derfor ikke ses som reklame.