Et dækken til fire årstider
Ad Advertorial

Et dækken til fire årstider

31. juli 2019 0 Af Tiril

Sommertid, er ikke umiddelbar lig med dækkentid, men vidste du at ved at anvende et dækken til at holde din hests muskler varme om sommeren, slet ikke er en dårlig ide?

At jeg er stor fan af produkter der hjælper os og vores heste til en bedre hverdag, er du måske efterhånden blevet bekendt med. Produkter der gør sit arbejde, mens man laver noget andet, er ikke bare smart, det er også effektivt og tidsbesparende.

Produkterne fra Back on Track er af den type der gør sit arbejde i ”stilhed”. Staldgamascherne (som du kan læse om her) og netdækkenet er to af mine personlige favorit produkter, da de gør sit arbejde mens man sover, bogstavelig talt. Ved at anvende dækkenet med de keramiske tråde, sørger du for at hestens muskler holdes varme og klar til at arbejde.

Til sommerbrug

Nu i de varmere sommermåneder, er netdækkenet fra Back on Track efter min mening, det optimale valg. Dækkenet kan anvendes både som stalddækken og til transport, da det ånder. Det luftige mesh materiale tillader den overflødige varme at komme væk fra hestens krop, mens de keramiske tråde er med til at holde musklerne varme.

 

Til Stævne

Når man er afsted til stævne, kan Back on Track nætdækken være til stor gavn, da det giver dig mulighed for at hjælpe hesten med at selv holde sine muskler bløde.
I stedet for et andet tyndt mesh dækken, vælger jeg gerne Back on Track, for at hesten ikke blive stiv i muskelaturen om natten, efter transport, eller en aktiv dag på stævnebanerne. Efter morgentræning, eller en skridttur, vil man også med fordel kunne ligge et Back on Track netdækken på, inden start og i mens man er ved at lave rosenknopperne.

 

Under det almindelige dækken

I vinter, har vores heste haft Back on Track netdækken på ind under deres tykke stalddækken. De almindelige dækner holder jo kroppen varm, men ved at ligge et Back on Track dækken indenunder, sørger man også for at musklerne holdes varme og ”i gang”, så de ikke bliver stive. Både de unge og ældre heste har gavn af Back on Track effekten til sine muskler.

Nye farver

Som noget nyt i år har Back on Track introduceret deres klassikere i nye og flotter farver. Netdækkenet er en af favoritterne der nu fåes i blå, brun, grøn og vinrød ud over den klassiske sorte. Jeg har altid været meget blå, så hvis jeg ikke havde set alle farverne live, ville jeg uden at tøve have sagt ”blå!”. Men efter at have oplevet dem live, må jeg indrømme at jeg er en smule forelsket i både den vinrøde og grønne også. En farve per hest, måske? Hvilken farve er din favorit?

 

/ Tiril

Back on Track netdækken kan købes Her, eller hos din lokale Back on Track forhandler.