He lives on it!

He lives on it!

9. april 2019 0 Af Tiril

Advertorial i samarbejde med Pavo Danmark

Læste du mit indlæg om Zacks foderplan, i sidste uge?

Her kommer præsentationen af ”superfood” nummer 2; Pavo SlobberMash.

 

Pavo SlobberMash var det produkt der var afgørende for Zacks væskebalance under opholdet i det hede World Equestrian Games i Tryon i September sidste år.
Efterfølgende er Pavo SlobberMash blevet en stævnefavorit og SuperGroom Robbie kan hvile godt om natten, vel vidende om at hans stævneheste er i væskebalance.
”He lives on it”, er Robbies egne ord om forholdet mellem SlobberMash og Zack i stævnesituation.

Pavo Slobber Mash – Superfood til heste

Vi kender efterhånden alle godt til udrykket ”SuperFood”. Madvarer der kan noget specielt, eller indeholder ekstra vitaminer, der er med til at gøre noget ekstra for vores kroppe.

Hvis der skal være tale om SuperFood til heste, så må Pavo SlobberMash være på listen, helt klart! SlobberMash er med til at give en blank og flot pels, den er proppet med vitaminer, blandt andet ekstra C-vitamin, den er med til at genoprette væskebalancen hos din hest efter træning. C-vitamin er essentielt for heste der er pressede, som for eksempel i en stævnesituation. Dette fordi c-vitamin er med til at danne antistoffer, der modvirker infektioner. C-vitamin hjælper også kropen med at optage jern. Modsat kan mangel på C-vitamin give træthed, dårlig appetit og øge modtageligheden overfor infektioner.

Mmm…

Pavo Slobber Mash er også ideel ved sygdom, samt til at ”skjule” mediciner og vitaminer til heste der ikke er ”altædende”..
SlobberMash er proppet med vitaminer og indeholder rent hvedeklid, der er med til at sikre en stabil fordøjelse.

 

Til stævnepladsen

Da der som jeg nævnte var meget varmt i Tryon, var Slobber Mash en vigtig del af det foder Zack fik. Som en del af restitutionen efter ridningen, blev Zack præsenteret for en bøtte med Slobber Mash hver dag i Tryon. Det høje væskeindhold, gjorde at vi kunne hjælpe ham, med at undgå dehydrering, hvilket var et vigtig point i det varme og fugtige klima. Umiddelbart efter ridning, stod Robbie klar med en portion SlobberMash i boksen. Zack slurpede og drak den væskeholdige blanding med stor appetit.

Pavo Slobber Mash er også er rigtig godt til heste der ikke drikker eller spiser på stævnepladsen.
Vi havde heldigvis ingen problemer med Zacks appetit. Det var helt sikkert hjulpet godt på vej af det lækre SlobberMash.

Pavo SlobberMash laves nemt på 10 minutter.

Bland 1 del SlobberMash 1 del vand – vent 10 minutter og voila! Klar til servering. Hvis du selv står til stævne eller træning, kan du jo blande det op inden du rider, så er det klar til du er færdig. Så kan din hest nyde sin belønning i mens du ordner udstyr og rydder op.

 

Efter at have skrevet denne tekst, har jeg faktisk selv også lidt lyst til SlobberMash. Måske er det en smule for klid- og grød agtig, men det frister alligevel, bare en lille smule.

 

/ Tiril

 

Pavo SlobberMash kan købes via Pavo Danmarks hjemmeside Her, eller hos din lokale Pavo forhandler.