Nyt år og mere opskrift onsdag!

Nyt år og mere opskrift onsdag!

11. januar 2019 3 Af Tiril

Jeg er ved at finde frem en masse sunde og velsmagende opskrifter til det nye år, som jeg kan dele med jer! Sund mad har en høj prioritet hjemme hos os. Med en aktiv hverdag og en livsstil, der gør at vi tit spiser på restaurant, er det vigtig for os at leve sundt og samtidig spise godt i hverdagen.

Opskrift onsdag fik en rigtig god start og inden jul, gik der jul og julemad i det hele hjemme hos os. Vi nåede at lave flæskesteg hele tre gange til aftensmad. Det var super lækkert og både Daniel og jeg var mega stolte over, at have nailet sprød svær tre ud af tre gange.  Tilbehøret var klassisk, det fik jeg ikke lov til at eksperimentere med. Måske jeg får lov til jul i år?

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i køkkenet igen og eksperimentere med nye opskrifter. Jeg elsker at lave mad og må ærligt indrømme at i mens man har små børn, nedprioriterer man virkelig at lave god mad fra bunden af! Filippa er ved at være en stor pige og Fredrik er også mere en stor, end en lille dreng, så endelig begynder lysten til, at gå all in på madlavningen, at melde sig igen!


I dag skal vi hygge os med vafler. Vafler med laks. Opskriften var den første jeg delte med jer tilbage i starten af oktober. Du finder den Her.

Er der noget du kunne tænke dig at prøve af opskrifter? Jeg ved med mig selv at jeg er dårlig til at få lavet nok fisk. Det smager SÅ lækkert når det er lavet godt og er mega sundt, men motivationen til fisk, den sidder lidt længere inde end motivationen til at finde nye retter med kød. Det vil jeg forsøge at gøre noget ved i 2019!
Kommenter gerne i kommentarfeltet hvis det er noget du kunne tænke dig at vi prøvede af sammen. Nu har jeg kommet med min indrømmelse omkring fisk. Den er jeg måske ikke alene om?

God weekend!

/ Tiril