På døgnfold i juli
Ad Advertorial

På døgnfold i juli

8. juli 2019 0 Af Tiril

I Juli måned går Charlie på sommerfold, sammen med foldkammeraterne på rideskolen. De går ude hele døgnet og kommer kun ind når vi skal ride eller strigle ham. Døgnfold betyder også at der ikke gives kraftfoder til hestene. Derfor får de heller ingen vitaminer eller mineraler, kun masse saftig og lækkert græs.

Men selv om græsset indeholder næring, indeholder det ikke alle de vitaminer og mineraler som en hest eller pony har brug for. I naturen hvor heste går frit, kan de stort set selv finde det de har brug for, i jord, ved at gnave på træer og det de ellers kan finde. Men på en sået sommerfold, vil der i de fleste tilfælde ikke være alverden af de ekstra, naturlige mineraler tilbage som hesten kan spise og drage nytte af. Derfor kan det være en god ide at give hesten tilskud, mens den går på sommergræs.

Da vi jo gerne vil beholde vores sunde og raske pony, så længe som muligt, er det vigtig for os at han får de vitaminer han skal have, hver dag. Derfor får han i perioden, hvor han er på sommergræs også Pavo Summer Fit. En halv brikke per dag dækker ind Charlie sit daglige behov for vitaminer og mineraler.

Både, pels, hud, kropslige funktioner og ikke mindst hove har godt af at blive passet på når hestene er på sommergræs.

SummerFit året rundt

Selv om brikken hedder SummerFit, kan den fint gives året rundt. Hvis du har en hest eller pony der af en eller anden grund kun har brug for meget lidt, eller intet, kraftfoder, kan Pavo SummerFit være et godt alternativ for at sørge for den korrekte mængde vitaminer. Den lille brikke indeholder ingen ekstra energi eller overflødige kalorier og er dermed perfekt til typer der nemt bliver tykke.

 

/ Tiril

 

Pavo SummerFit kan købes Her, eller hos din lokale Pavo Forhandler.