WC FINALE GÖTEBORG | Lørdag| nr.4 i verden!

WC FINALE GÖTEBORG | Lørdag| nr.4 i verden!

11. april 2019 0 Af Tiril

Lørdag, den store Finale dag…

Med start tid først kl.18.42, var det en lang dag vi havde foran os, lørdag. De spændte sommerfuglen i maven skulle tæmmes og heldigvis var der poster på programmet, der tvang os til at tænke på andre ting end den spændende finale.

Efter morgentræning fik Zack en tur under den Infrarøde lampe fra Solamagic.

Se længere ned for rabatkode!

Daniel fik en god snak med Brett Kidding (Tristan Tucker), i forkant af finalen.

Spectator Judging vinderplakaten skulle signeres.

Filippa fandt en trailer hun godt kunne tænke sig. Heldigvis var den ikke 100% pink, men det er måske noget man selv kan designe når man bestiller en fabriksny trailer. (Det er det ingen der må fortælle hende..)

Back on Track var til stede med hele tre store stande. Jeg spottede vores yndlings stald gamascher, Royal, som jeg har skrevet et indlæg om Her. Vidste du også at de inden længe lanceres i flere farver? De kommer i Rød, Blå og Grøn. Hvilken farve kunne du eventuelt tænke dig?

Filippa fandt en stand hvor man kunne lave “bland selv slik” til sin pony. Da vi stødte på sådan en bod i Herning, lovet jeg i flere dage at vi skulle gå og blande en bøtte og når vi til sidst gik for at blande, var det udsolgt! Derfor tog min mor samvittighed helt overhånd og jeg styrtede hen til bøtterne for at det samme ikke skulle ske igen.

Charlie skulle få alle smagene med. Der var de almindelige med gulerod, lakrids og urter, samt en række spændende og nye som honning, hindbær og rødbeder. Hver smag havde hver sin unikke form. Der var cirkler, halvmåner, blomster og små hjerter.
Allerede mandag fik Charlie smage og mums, alle de forskellige smage gik ned på højkant.

På Blue Hors sin stand, var der kl. 11.30, autograf signering og tid til billeder med Daniel og Patrik Kittel.
Jeg fik også lov til at komme med i køen og få et billede med dem ♥

På en af standene spottede vi også den danske Scharf gjord!

Jeg skal teste gjorden på min egen hest, det glæder jeg mig til! Stay tuned, fortsættelse følger..

Daniel fik en god snak med drengene fra Solamagic omkring vores nye Infrarøde lampe. Det er utrolig praktisk at kunne have et solarium med til stævner, hvor vi jo ønsker at hestene skal yde sit maksimale.
Husk at bruge rabatkode: Tiril20 når du køber en af Horse+ lampene på Solamagics hjemmeside.

Messeområdet set ovenfra.

Den Svenske Dressur træner klub, havde seminar under Göteborg Horse Show. Daniel var blevet inviteret til at snakke om sig selv, sine heste og træningsmetoder. Man kunne tydelig mærke at det var fagpersoner der var publikum, for de nikkede genkendende når han talte om udfordringer og spurgte om tip til forskellige problemstillinger.

“A kiss for good luck”

Og så et for kærlighed ♥

Teamwork

Video af Küren, der gav ny personlig rekord på 85,4%, kan ses herunder:

 

På vej hjem spottede vi “Batmobilen” – on the wish list …

Sidste pitsop inden DK – MAX. Har du nogensinde spist på Max? En sund version af Mc Donalds. Danmark, pleeeeease, importer denne svenske ide! (Jeg undskylder på forhånd til Fredrik, der ikke var helt med på ideen om en selfie. Han var altså bare sååå sulten og tørstig, på en gang.)

En busy og succesfuld weekend, hvor vi har knyttet mange nye kontakter og ikke mindst, hvor Daniel igen har bevist at han hører til i verdenstoppen.

/ Tiril